Mulig demonstration mod børnechef

Det stormvejr den netop forfremmede børnechef i Brønderslev Kommune, Inge Gorm Andersen, lige nu er ude i, fortsatte torsdag med uformindsket styrke. En hadegruppe på facebook, der kræver hende fyret, er hurtigt nået op på omkring 1.000 medlemmer, og på et tidspunkt blev der indkaldt til demonstration for at få børnechefen afskediget.

Facebookgruppen "Vi kræver afgang af Inge Gorm Andersen", blev oprettet tirsdag af Peter Nielsen, der er en 20-årig ung mand fra Korsør, som er elev på teknisk skole.

Med det formål at diskutere det rimelige i, at børnechef Inge Gorm Andersen er blevet forfemmet, efter hun som sagsbehandler var ude at banke på Serritslev-familiens dør, hvor hun accepterede ikke at blive lukket ind.

- Det er simpelthen bare ikke i orden, at hun er blevet forfremmet efter hun har lavet fejl, siger facebook-gruppens initiavtager Peter Nielsen til TV2/NORD.

Dagen igennem har det væltet ind med indlæg, hvor facebookgruppens medlemmer er kommet med deres uforbeholdne meninger:

- Sender min kærlige tanker til alle børnene og håber at Inge Gorm Andersen ryger ned med et brag.

- Magen til stupid kulso skal man fandme lede længe efter. Naiv og uduelig til sit arbejde.

- Synes det er total langt ude, at hun kan fralægge sig ethvert ansvar og blive forfremmet.

- Hun skal da helt klart have et los i røven. Hun er på ingen måde værdig til den stilling man har givet hende.

Ifølge facebookgruppens initiativtager kører det dog fuldstændig af sporet, da et medlem af facebookgruppen i løbet af torsdagen indkalder til demonstration i Brønderslev næste torsdag, hvilket bliver gengivet på Ekstra Bladets hjemmeside.
  
- Det har helt taget overhånd. Fx er der også dødstrusler, som jeg har været nødt til at slette, siger Peter Nielsen.

Det er nu uvist om demonstrationen overhovedet bliver til noget. Facebookbrugeren, der foreslog den, har nu fået slettet alle sine indlæg.


Seneste nyt

fra Nordjylland