Mulig medgerningsmand til drabsforsøg anholdt

Nordjyllands Politi har tirsdag anholdt en mand, som er sigtet for at have været medvirkende til drabsforsøg på 35-årig.

Nordjyllands Politi har tirsdag anholdt endnu en mand i sagen omkring drabsforsøget på en 35-årig mand fra Skagen. Manden blev anholdt tidligt tirsdag morgen og vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring tirsdag aften.

- Han er anholdt i sagen, fordi han er mistænkt for at have været medgerningsmand til drabsforsøget på den 35-årige mand, siger anklager Thomas Klingenberg fra Nordjyllands Politi til TV2 Nord.

Den anholdte mand er 48 år og fra lokalområdet. Han er sigtet for at have medvirket til drabsforsøg på den 35-årige mand, som mandag morgen blev fundet svært tilskadekommen og overhældt med benzin bag i en varevogn.

Den 48-årige mand blev anholdt på en adresse i Elling-området. Politiet har også anholdt en 36-årig mand på adressen, men han er senere blevet løsladt og bliver ikke sigtet i sagen.

To mænd på henholdsvis 41 og 30 år blev mandag varetægtsfængslet i fire uger for drabsforsøg, grov vold og for at have efterladt en tilskadekommen person i hjælpeløs tilstand.

Ifølge TV2 Nords oplysninger har Nordjyllands Politi tirsdag foretaget flere ransagninger i sagen. Politiet har blandt andet undersøgt et hus i Elling-området for spor.

Nordjyllands Politi vil endnu ikke afvise, at der kan være en sammenhæng mellem drabsforsøget på den 35-årige mand og sagen om den 50-årige kvinde, som mandag aften blev fundet død få hundrede meter fra det sted, hvor den 35-årige blev reddet ud af varevognen. 

TV2 Nord erfarer, at der er en familiær relation mellem den 35-årige mand og den 50-årige kvinde. Dette bekræfter Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse, men politiet oplyser, at det endnu er uvist, hvordan den 50-årige er omkommet.

Kvinden er tirsdag blevet opduceret, men resultaterne af obduktionen foreligger ikke endnu. Nordjyllands Politi ved derfor ikke, hvad der har forårsaget kvindens død, da der ikke var nogle tydelige tegn på, at hun skulle være død som følge af en forbrydelse.

- Men vi afventer fortsat det endelige svar fra obduktionen af afdøde, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi.


Seneste nyt

fra Nordjylland