Muligt drab efterforskes lige nu i Skagen

En ca. 35-årig mand er angiveligt blevet dræbt i sin lejlighed i Skagen. TV2/NORD's udsendte talte med manden, der fandt liget.

Politiets efterforskere undersøger lige nu en lejlighed på Christian X's vej i Skagen. Her blev en 35-årig mand i dag fundet død ved 14-tiden.

Det var den 35-åriges ven, der fandt liget. Vennen kom for at besøge ham, men da vennen kom ind i lejligheden, fandt han den 35-årige mand liggende på gulvet i en stor blodpøl. Manden lå på ryggen, men havde angiveligt et hul i baghovedet, hvor blodet kom fra.

Den 35-årige var ifølge TV2/NORDs oplysninger en del af et misbrugsmiljø. Her skulle han efter sigende have nogle uvenner, som han frygtede, ville gøre ham fortræd.

- Han sagde forleden, at det ikke ville undre ham, hvis de snart kom efter han, fortæller den chokerede ven til TV2/NORD.

Vennen mente også, at det mulige drab var sket umiddelbart før han selv ankom til lejligheden.

- Jeg snakkede med en af vores fælles veninder, og hun sagde, at hun havde talt med ham omkring kl. 13.30, forklarer den afdødes ven.

- Bare jeg var kommet lidt tidligere, slutter han.

Alle oplysninger i artiklen stammer fra vennen. Nordjyllands Politi har endnu ikke bekræftet vennens forklaring til TV2/NORD.
Politiet oplyser, at sagen efterforskes som en drabssag.


Seneste nyt

fra Nordjylland