Musikkens dag rammer Nordjylland

På torsdag arrangeres der landet over massevis af koncerter for at samle penge ind til nødlidende børn og unge i U-landene. Arrangementet kommer også til Nordjylland.

1.300 konservatoriestuderende giver koncerter landet over. Det bliver til en række koncerter på forskellige spillesteder, for eksempel asylcentre, kirker og biblioteker.

Et af de steder, der afvikles koncert, er på Skørping Fysioterapi, hvor man vil kunne opleve "en skøn blanding af fysioterapi og jazz". ?Der vil være gennemgang og træningsprogrammer efter jazzkoncerten.

Arrangementet er gratis, og Røde Kors vil være på stedet med indsamlingsbøsserne parate. Der samles ind til at hjælpe børn og unge i Montenegro, Zimbabwe og Indonesien, og der satses primært på at hjælpe dem musikalsk med instrumenter og sanglære, fortæller Bodil Tversted Nyboe, der er medarrangør af "Jazz & Træning" på klinikken i Skørping.

- Vi har sagt ja til det af to årsager, siger Bodil Tversted Nyboe; selvfølgelig vil vi godt stå i spidsen for det gode formål med nødhjælpen, men så er det jo også fordi vores søn er med i det jazzorkester, der skal spille.


Seneste nyt

fra Nordjylland