Nabo driller med vild julehilsen

01:40

Man kan sende julehilsner på mange måder, og i Aalborg har en mand valgt at overbringe en hilsen til sin nabo på en noget utraditionel måde.

Henrik Antonsen fik sig noget af en overraskelse, da en han så en julefilm med sig selv spille på en projektor på huset i Vejgaard

Man kan sende julehilsner på mange måder, og i Vejgaard har en mand valgt at overbringe en hilsen til sin nabo på en noget utraditionel måde.

Henrik Antonsen undrede sig noget over, hvorfor folk stoppede op og kiggede på hans hus om aftenen.

- Bilerne holdt stille, bussen holdt stille, og vi sad bare og vinkede, siger Henrik Antonsen.

Det viste sig, at der havde været en drillenisse på spil – hans nabo havde lavet en hel julefilm, som med en projektor lyste Henriks endegavl op. I filmen dansede en nisse med Henriks ansigt rundt.

- Vi havde en åbenlys mangel på udendørsbelysning, og jeg vidste, at Henrik ville kunne tage lidt drillerier. Så uden at spørge ham, kom jeg det på hans gavl, siger Michael Larsen.

Han har helt ret i, at Henrik sagtens kan tage en julespøg.

- Det er nabohumor. Jeg synes, det er suverænt fedt. Alle, jeg har talt med, siger, at det er god lir, siger Henrik Antonsen.

På trods af den uønskede opmærksomhed, julehilsenen har skabt, er jule- og nabofreden altså stadig intakt. Henrik Antonsen er allerede i gang med at udtænke en plan for, hvordan Michael Larsen skal overraskes næste jul.

- Næste gang er det min tur. Så nu må vi se, hvad jeg finder på, siger Henrik Antonsen.