Når fodboldfans går amok

Kampen mellem AaB og FCK d. 4. marts i Aalborg udviklede sig til vold, hærværk og massiv ballade fra begge klubbers fans. Tirsdag d. 27. marts sætter TV2/Nord fokus på problemet med fodboldfans, der går amok.

Superligaen fik en brat start på foråret med kampen mellem AaB og FCK i Aalborg d. 4. marts. Dagen var præget af massiv ballade fra begge klubbers fans, både før, under og efter kampen. Politiet var mødt talstærkt op og anholdt 24 fans.

De voldsomme uroligheder både på stadion og i Aalborgs gader har fået diskussionen om, hvad der kan gøres for at sikre ro og fred til kampene, til at blusse op. I en særudgave af Nyhedsmagasinet Konsekvens debatterer en række personer, hvordan vi undgår, at en lignende situation gentager sig i fremtiden.

Med til at debattere er blandt andre repræsentanter for forskellige fan-fraktioner, sportschef i AaB, Lynge Jakobsen, Nordjyllands Politi, folketingspolitiker Preben Bang Henriken (V) og hooligan-ekspert Tom Carstensen.

Programmet starter klokken cirka 19.45 tirsdag d. 27. marts. Frem til klokken 20 kan man følge med i debatten både på TV2 og TV2/Nord, og efter klokken 20 fortsætter debatten på TV2/ Nord frem til klokken 20.30.


Seneste nyt

fra Nordjylland