Nasims bror: Jeg er så urolig, som en storebror kan være

Foto: Nordjyllands Politi

Den 16-årige Nasim Popalzai har været savnet siden mandag, da han ikke kom hjem fra skole. Politiet, familie og venner har ledt efter drengen hele natten, men uden held.

Nasim Popalzai blev meldt savnet mandag aften klokken 19.25. Han er sidst set, da han forlod sin skole på Skansevej i Nørresundby ved 14.30-tiden.  Det var fundet af teenagerens mobiltelefon ved havneområdet omkring jernbanebroen på Nørresundbysiden, der får politiet til at frygte, at den 16-årige er faldet i vandet.

- Han er typen, der er klistret fast til sin mobiltelefon. Han ville aldrig drømme om at efterlade sin telefon, siger Naim Popalzai, der er storebror til den forsvundne Nasim. 

Politiet eftersøgte med hunde, frømænd og helikopter både i vand og på land mandag aften, men de fandt ingen spor af Nasim. I dag vil politiet fortsætte eftersøgningen efter teenageren. De vil blandt andet forsøge at fastlægge Nasims færden efter han forlod sin skole klokken 14.30. 

Politiet satte ved 20.30-tiden den storstilede eftersøgning i gang. Det lykkedes dog ikke, at finde flere spor i nattens løb, hvilket selvfølgelig ærgrer familien, der savner deres søn og bror. 

Jeg har været så urolig, som en storbror kan være

- Jeg har fået måske to timers søvn i nat. Jeg har været så urolig, som en storbror kan være, siger Naim. 

Storebroren skrev i går dette opslag på Facebook, efter at Naim blev meldt savnet. 

 

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord