Nationalt Kraftcenter til Aalborg

AaB Ishockey får nu udbytte af talentudviklingen: klubben er officielt blevet udnævnt til Nationalt Kraftcenter under Team Danmark og Danmarks Ishockey Union.

Med Gigantium som rammen for AaB Ishockey er AaB lige nu den største breddeafdeling under Dansk Ishockey Union, og i den netop afsluttede sæson 2010/2011 vandt klubben sølvmedaljer i 1. Division.
 
Med den nye status som kraftcenter anerkender Danmarks Ishockey Union talentudviklingsmiljøet i Aalborg som et af landets bedste og dermed den rette vej at gå for talenterne i Dansk ishockey.
 
- Det er af stor betydning for klubben at få status af nationalt kraftcenter, særligt i kraft af det store arbejde der er lavet for at hæve talentudviklingen i løbet af de seneste 3-4 år, siger formand for AaB Ishockey Lars Quist-Jensen i en pressemeddelelse.

- Samarbejdet med Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Martin Struzinski fra AaB College omkring idrætsklasserne på Sønderbroskolen og eleverne fra AaB College har løftet klubbens talentsetup til nye højder og det stopper ikke her.


Seneste nyt

fra Nordjylland