AaB led nederlag: Pokalfinale næsten udenfor rækkevidde

AaB led et nederlag til AGF i første pokalsemifinalekamp.

AaB tabte i aftens pokalsemifinale i Aalborg. Det var første omgang i det jyske opgør mellem AaB og AGF.

I første halvleg var det Elmar Bjarnarson fra AGF der scorede i det 22. minut. Anden halvleg var det Morten Duncan Rasmussen, der scorede i kampens 62. minut. Således endte kampen 0-2.

-Det blev en kamp, der blev spillet på AGF’s præmisser. Vi har svært ved at få det til at fungere. Det var en fysisk kamp, og det har vi svært ved, siger Kasper Risgård fra AaB til TV2 Nord efter kampen.

Pokalsemifinalen spilles i to omgange. Der er således mulighed for revanche til AaB den 21. april i Århus. Men AaB skal sørge for at vinde med mere end to mål, før en pokalfinaleplads kan sikres.

-Det stiller os i en vanskelig situation. Det er meget tungt lige nu. Men selvfølgelig skal vi tro på det, siger Kasper Risgård.