Nederlag til EH Aalborg i årets første kamp

EH Aalborg tabte onsdag aften til Nykøbing Falster på hjemmebane i Nørresundby.

Nytårsforsættet her formegentlig været flere sejre til statistikken for spillerne og trænerne i EH Aalborg. Tre point er det blevet til i 2018 i Danmarks bedste håndboldrække, så der er plads til forbedringer i 2019. 

Første forsøg til at skrabe flere point på kontoen var onsdag aften, da Nykøbing Falster Håndbold var på besøg. Mellem jul og nytår vandt de pokalturneringen, så de gik ind til kampen med stor selvtillid og som store favoritter med EH Aalborg, der inden kampen lå på ligaens sidsteplads. 

Første halvleg forløb sig ganske lige, og de undertippede nordjyder fulgte godt med. Midtvejs i første halvlegr var EH Aalborg foran med 7-5. Gassen gik dog lidt af ballonen efterfølgende, og Eh Aalborg kunne gå til pause bagud med tre ved stillingen 11-14. 

I starten af anden halvleg begyndte det dog at gå galt for EH Aalborg. De første seks minutter efter pausen tabte de med hele 1-6, og så var stillingen pludselig 12-20. 

Herefter fik EH Aalborg bedre styr på slagets gang, men hullet op til NFH blev aldrig lukket. Derfor måtte spillerne gå i omklædningsrummet med et nederlag på 21-28.

Det betyder, at EH Aalborg derfor stadig indtager ligaens sidsteplads, der giver direkte nedrykning til 1. division. De har dog kun ét point op til Ringkøbing, der ligger på næstsidstepladsen. En plads, der giver adgang til nedrykningsspil og ikke direkte nedrykning. 

- Med den udvikling vi har haft, er vi sikker på, at vi får de point, der er nødvendige for ikke at ende på sidstepladsen, fortæller direktør i EH Aalborg, Henrik Skals. 

Næste gang EH Aalborg skal i kamp er den 12. januar, hvor de skal til Aarhus for at møde Aarhus United. 


Seneste nyt

fra Nordjylland