Nederlag til Hobro: Havde chancen for uafgjort

Marc Dal Hende blev dobbelt målscorer for FC Midtjylland, og nordjyderne kunne desværre ikke hente den føring hjem igen.

Med et nederlag til FC Midtjylland på 1-2 er Hobro IK nu ikke længere en del af det fine selskab i Superligaen - de bedste seks hold. Og himmerlændingene, der ellers har spillet langt over evne som oprykkerhold, har nu ikke formået at vinde en Superliga-kamp seks runder i streg.

Hobro kom bagud på hjemmebane efter blot fem minutters spil. Her kunne FCM's Marc Dal Hende nemt skubbe det indlæg fra Jakob Poulsen, som Hobro-keeper Jesper Rask burde have taget, i mål. Stillingen holdt til pausen, men FC Midtjylland havde fine muligheder for at udbygge ligesom også Hobro, der spillede pænt med gennem hele kampen, kunne have udlignet.

Efter pausen var både hjemmeholdet og midtjyderne, der indtager tabellens førsteplads, fyrige og klar på at spille fodbold. Der tilfaldt begge hold chancer, men ingen kunne i de første minutter af anden halvleg veksle til mål.

Efter 62 minutters spil fik Hobro en fremstrakt hånd til at komme tilbage i kampen. FC Midtjyllands Frank Onyeka modtog sit andet gule kort og så var FC Midtjylland pludselig i undertal. Herfra kunne man nemt forestille sig, at udeholdet ville forsvare sejren hjem, men nej. Fire minutter efter Onyekas udvisning var Marc Dal Hende på pletten igen. Han sparkede Gustav Wikheims oplæg fladt i mål og blev dobbelt målscorer - 2-0 til Midtjylland.

Med otte minutter tilbage af den ordinære spilletid bankede Prans Dhia Putros Hobro tilbage i kampen. Et flot frisparksmål fik måltavlen til at vise 1-2 og den kunne også sagtens have skiftet til 2-2 kort tid efter, men Sebastian Grønning brændte på det skammeligste.

På onsdag møder Hobro FC København, der også kæmper for at hænge ved blandt de seks bedste i tabellen.