Nedsat med 81 procent: Se de nordjyske huse med størst fald i prisen

Fire nordjyske huse er blandt de ti boliger i landet, der er sat mest ned i pris.

Nogle huse bliver solgt indenfor få dage. Og så er der de huse, der får lov at hygge sig på ejendomsmæglernes salgslister lidt længere tid. Huse, der ofte ender med at blive solgt billigere end den pris, de i første omgang var sat til.

Home og Boligsiden.dk har nu lavet en liste over de ti boliger i Danmark, der er sat mest ned i pris målt i procent. Tilsammen har de været til salg i mere end 45 år – og den helt rette køber har stadig ikke været forbi.

Fire huse i Nordjylland figurerer på listen.

Blandt andet en villa på Sæbyvej i Asaa, der er faldet med 54 procent. Og selvom det er et godt dyk nedad, betyder det ikke, at alle har råd til ejendommen, der både har udsigt til Kattegat, egen badestrand og hestefold. Prisen er nemlig 4.449.000 kroner efter prisnedslaget.

Se ejendommen her.

I Fjerritslev kan man boltre sig på 148 kvadratmeter i et hus på Dalgasgade. Prisen er 498.000 kroner efter et prisfald på 58 procent. Ifølge Boligsiden.dk har 1836 personer været inde og lure, om huset er noget for dem.

Se boligen her:

Vil man gerne have mange kvadratmeter til en overkommelig pris, kan man overveje at kigge mod Mors. I Solbjerg er det gamle mejeri til salg for 365.000 kroner, og det er et fald på 57 procent. Boligarealet er 340 kvadratmeter, ligesom kælderen er 500 kvadratmeter.

Mejeriet har været til salg i 1065 dage, og kan ses her.

Huset med absolut største fald i prisen findes i Svingelbjerg tre kilometer fra Farsø. I knap syv år har det været til salg – og i den tid er prisen faldet med 81 procent. Det koster nu 145.000 kroner – og ifølge salgsannoncen er sælger modtagelig for bud.

Det 140 kvadratmeter store hus kan findes her.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland