Nedstyrtet sommerhus fjernes i næste uge

Begge mulige ejere af det nedstyrtede sommerhus ved Nørlev Strand er indstillede på at få det fjernet i næste uge.

Det nedstyrtede sommerhus ved Nørlev Strand, som siden stormen den 6. december har ligget på stranden, vil blive fjernet i den kommende uge.

Hjørring Kommune har haft problemer med at komme i kontakt med husets ejer, og det skyldes blandt andet, at der er tvivl om ejerforholdet.

TV2/Nord har i dag snakket med både Kim Andersen, som ejede huset indtil 1. august, og Jens Rasmussen, som købte det samme dag.

Jens Rasmussen har egentlig købt huset, men Kim Andersen er stadig en del af sagen, fordi det fortsat er hans navn, der står på skødet. Det skyldes en teknikalitet i handlen.

Begge forsikrer dog, at huset nok skal blive fjernet.

- Jeg afventer en afklaring fra Stormrådet, som jeg skulle få i morgen, og så fjerner vi huset - senest på mandag, siger Kim Andersen, som altså er den juridiske ejer af huset.

Den nye ejer, som altså købte og betalte huset i august, forsikrer også, at huset nok skal blive fjernet. Selvom han ikke tør love, det bliver inden mandag, tør han godt love, at det bliver i den kommende uge.

De to er i dialog med hinanden om at få fjernet sommerhuset.

Jens Rasmussen beklager, at det har trukket ud med at få sommerhuset væk.

- Forsikringen har været oppe at kigge på det før jul, og så har jeg ikke hørt et kuk siden. Derfor har det bare ligget der, og den ene dag har taget den anden. Det er ikke et spørgsmål om, at vi bare har ladet det ligge, siger han.


Seneste nyt

fra Nordjylland