New Yorker stemning på bogcafé i Aalborg

Start spreadin' the news: December måneds bogcafé har New York i centrum. Aalborgbibliotekerne arrangerer Bogcafé fredag d. 7. december kl. 16-17 i Glashjørnet på Hovedbiblioteket i Aalborg - med gratis entré.

Bogcafé med New York
The Big Apple - byen, som aldrig sover. I New York rimer succes på fiasko. Her leves det hurtige liv i mulighedernes by. Men husk: berømmelsen varer kun 15 minutter.

New York har alt
Brooklyn, Harlem, Manhattan. Hell's Kitchen, Twin Towers, Wall Street. New York rummer alt hvad hjertet begærer.

Bizarre bøger
Sinatra, Warhol, Auster. Utallige er de kunstnere, som har ladet sig inspirere af metropolen over dem alle. På vores bogcafé den 7. december har vi plukket et udvalg af de skæve, bizarre og gribende bøger om livet i New York.

Smagsprøver serveres og overraskelse
På vores bogcaféer hylder vi glæden ved at dele gode læseoplevelser. Vi serverer smagsprøver på gode bøger og præsenterer hver gang et overraskende indslag som appetitvækker til det aktuelle tema.

Ægte crooner jazz
New York, New York ? man kan næsten høre musikken. Vi lover ægte crooner jazz, når Croonin` High får biblioteket til at give genlyd af en musikalsk hyldest til New York.

Hyggelig atmosfære
De spændende fortolkninger skaber en hyggelig atmosfære, som leder tankerne tilbage til en røgfyldt pianobar i 60?ernes New York.

Også en fotoudstilling
For at understrege New Yorker-stemningen udstiller vi en række flotte og stemningsfyldte fotos som alle er taget af fotograf Jørgen Kristiansen.

Servering af æbler og kildevand
Kom og nyd det sammen med os ? vi serverer grønne æbler og kildevand.

Kommende bogcaféer
Læs mere om de kommende bogcaféer på www.aalborgbibliotekerne.dk

Husk: Bøger skal ses på biblioteket!


Seneste nyt

fra Nordjylland