NHL-spiller skal spille for White Hawks

Den 24-årige NHL-spiller Zack Smith skifter til Frederikshavn White Hawks.

Zack Smith spillede i den forgangne sæson 88 kampe for Ottawa Senators, hvor det blev til 14 mål og 13 assist.

Direktør Henrik Andersen, Elite Nord Frederikshavn A/S, ønsker ikke at bekræfte oplysningen om, at spilleren har skrevet kontrakt med klubben. Han venter stadig på at modtage den underskrevne kontrakt, men aftalen er på plads.

- Jeg har ingen kommentar til det, før jeg står med kontrakten i hånden, der kan jo nå at ske meget, men Zack Smith har selv bekræftet det over for amerikanske medier, siger han.

Det er sponsorer, der betaler alle udgifter i forbindelse med det nye køb.

- På den måde kan vi jo ikke tabe noget ved det her. Vi har fået kanon-opbakning ude fra, og derfor kan det lade sig gøre, siger han.

Aalborg Pirates har allerede hentet hjælp fra den amerikanske hockeyliga, men White Hawks har ventet indtil nu, da det ser ud som om strejken fortsætter.

- Der kan godt gå lang tid endnu. Der er ikke noget, der tyder på, at parterne nærmer sig hinanden. Der går forlydender om, at de vil aflyse resten af sæsonen. Og når vi ikke selv har postet penge i ham, så kan vi ikke miste noget.

Og direktøren er ikke bange for at få nye kræfter ind på holdet.

- Vi har hele tiden ledt efter en spiller, der kunne gøre en forskel. Og Zack Smith passer perfekt ind på holdet. Så en kombination af flere ting har gjort, at vi slår til nu, siger Henrik Andersen.


Seneste nyt

fra Nordjylland