Nibe Festival finder 200 ekstra billetter til lørdag

Nibe Festival har hentet 200 lørdagsbilletter hjem, så endnu flere kan få adgang til Skalskoven.

DMI har afblæst varslerne om kraftig regn og skybrud, og lørdag kan vi sågar se solen kigge gennem skydækket. Det er de mange tusind, der i disse dage er eller skal på Nibe Festival formentlig ganske glade for.

For trods køligt vejr og dystre prognoser, der forud for festivalen lovede fire regnfulde dage, har der været ganske tæt på udsolgt og Skalskoven i Nibe har været godt fyldt op.

Lørdag har længe været udsolgt og ville blive festivalens største dag, og selvom det dermed har stået klart, at den røde lampe skulle i brug, har interessen for at komme til Nibe fortsat været stor. Og nu har festivalen hørt gæsternes bøn.

- Vi har ringet rundt til vores leverandører, som vi har billetaftaler med, for at høre, om de havde billetter, de ikke ville komme til at bruge, og det har vi faktisk fået 200 ekstra billetter ud af, som vi sætter til salg på nettet, fortæller festivalleder Peter Møller Madsen.

Dermed er der stadig mulighed for at komme med på Nibe Festival i sidste øjeblik, men antallet af billetter er altså ganske begrænset, så man skal slå til hurtigt, hvis man vil indløse billet.

Det samme gælder i øvrigt i dag, fredag, hvor der i skrivende stund er under 150 billetter tilbage i salg. 


Seneste nyt

fra Nordjylland