Nielsen: Manchester er ønskeklubben

Vinterens transfervindue åbner om under en uge. AaBs Lasse Nielsen rygtes væk, og hverken han eller Lynge Jakobsen afviser et skifte for forsvarsklippen.

AaB forsvareren, Lasse Nielsen, er ifølge TV2 Sporten blandt de ti Superligaspillere, der med størst sandsynlighed bliver solgt i det kommende transfervindue. Tirsdag mødte TV2/NORD forsvarsspilleren fra det nordjyske fodboldflagskib, og han udelukker ikke et klubskifte.

- Jeg tror alle er til salg for den rigtige pris, men jeg forholder mig ikke til rygterne. Hvis der kommer noget konkret fra min agent, så kigger jeg på det.

Til spørgsmålet om, hvilken klub, der er drømmeklubben, hvis han selv måtte vælge, falder svaret prompte:

- Manchester United er jo klart favorit-klubben, men jeg er også realistisk, så jeg er åben for det meste. Det vigtigste er, at jeg fortsat kan få spilletid, siger Lasse Nielsen til TV2/NORD.

Klubbens sportsdirektør, Lynge Jakobsen, er ikke i tvivl om at den 23-årige spiller er populær:

- Jeg har da både hørt og set, at man anser Lasse for en af de mest salgbare, det tror jeg også han er. Jeg kan godt mærke, at man kender ham rundt omkring i Europa, og jeg får da også henvendelser, men endnu ikke noget der har kastet noget konkret af sig, siger Lynge Jakobsen til TV2/NORD.

Lasse Nielsen har været en af AaB's helt store profiler i efteråret, og hans præstationer har blandt andet betydet, at han tidligere på året blev udtaget til landskampen mod Finland, ligesom han også er udtaget til ligalandsholdets tur til Thailand i januar. Både hollandske og tyske klubber skulle angiveligt være ude efter forsvarsspilleren, der har kontraktudløb i sommeren 2014.


Seneste nyt

fra Nordjylland