Nielsens ludomani kostede fem millioner

Den tidligere AAB-målmand Jimmy Nielsen skønner selv, at han har spillet fem millioner kroner op, før han fik bugt med sin ludomani.

Fodboldmålmanden Jimmy Nielsen blev i 2004 af sin daværende klub AaB sendt i behandling for ludomani, da det kom frem, at han sammen med holdkammeraten David Nielsen skyldte 1,6 millioner kroner til en spillebutik.

Men Nielsens spilletrang kostede tilsyneladende langt mere end det beløb. I hvert fald indrømmer den nuværende Leicester-reserve overfor B.T., at han har sat en del til på kasinoer og hos bookmakerne.

- En engelsk avise har påstået, at jeg har sat en million engelske pund til. Det passer ikke. Hvis jeg skal komme med et bud, har jeg vel spillet omkring det halve op, siger Nielsen, der imidlertid hævder at have betalt al sin gæld af og efter skiftet til engelsk fodbold er begyndt at spare op til tiden efter karrieren.

Sidste år udkom bogen "1000 på rød", hvor Jimmy Nielsen beskriver, hvordan han gamblede masser af penge væk, men her blev ingen beløb nævnt, kun at det drejede sig om millioner.

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland