Speedway: Noah drømmer om at blive den nye Hans Nielsen

Noah Hansen drømmer om at blive lige så god som den tidligere verdensmester i speedway, Hans Nielsen, derfor er Noah sammen med 70 andre unge speedway talenter hele ugen samlet på Brovst Speedway Center til Speedway Camp.

Unge talenter fra hele Danmark i alle aldre og et par stykker fra udlandet har gashåndtaget i bund, og den står på speedway hele ugen. Og det sker samtidig med at Brovst Speedway klub, med den tidligere kører i klubben, Alex Thomsen, i spidsen, har sat et mål om at seneste i 2020 skal Brovst Speedway igen tilbage og køre med i superligaen.

Tilbage i 1990’erne var Brovst Speedway Klub, med blandt andre Hans Nielsen, brormand Jens Henry Nielsen og Keld Hansen total dominerende i dansk speedway, med flere danske mesterskaber. Og ikke mindst Hans Nielsen var på dette tidspunkt verdens bedste speedwaykører med hele 22 verdensmesterskaber.

- Med de nye faciliteter vi har fået her på vores nye speedway center, er det ved at være tiden til at satse på igen og være mellem de fire bedste klubber i Danmark, så vi har lavet et budget i omegnen af 1,5 millioner, for vi igen kan kalde os superligaklub, og det håber vi folk her i Brovst og omegn vil bakke op om projektet, siger Alex Thomsen, formand for Brovst Speedway Klub.

Og i mellem tiden suser Noah og de andre talenter rundt på banen, og Noah har helt styr på fremtiden

- Jeg vil være professionel her i Brovst og også verdensmester ligesom Hans Nielsen, siger Noah Hansen.


Seneste nyt

fra Nordjylland