Nøjeren: Er Der Nogen-drengene skal på spøgelsesjagt igen

Foto: TV2 Nord

1 af 3

I en ny video lagt på Facebook af spøgelsesjægerne fra Salto-ptrogrammet Er Der Nogen er det tydeligt, at det stadig spøger i Nordjylland – og at drengene stadig er lette at chokere.

5. februar begynder det igen at spøge på TV2 Nord Salto. Det sker, når den nye sæson af det populære program Er Der Nogen? har premiere.

Lørdag aften tog Er Der Nogen-drengene forskud på glæderne og lagde kortfilm på deres Facebook-side, som med al tydelighed viser, at drengene stadig er til at chokere og give ”nøjeren” på, selvom man skulle tro, de havde set det hele i første sæson.

Videoen viser også, at Mikkel Egelund, den ene af de tre spøgelsesjægere, er særdeles gavmild med sine drikkepenge.

I en scene i videoen, skal han nemlig købe en pizza af Pernille Nygaard - frederikshavner kendt fra Paradise Hotel og Mig og min mor – og da han forsøger at betale den 55 kroner dyre pizza med hele 105 kroner, går klappen ned hos reality-Pernille, der er berømt og berygtet for sine blonde lokker og de fordomme, der hører til sådan en hårfarve. Og så ender Mikkel med at opgive at få penge tilbage, og cykler ud i Frederikshavn med sin meget dyre pizza på bagagebæreren.

Videoen har også rapper Jonny Hefty på rollelisten, ligesom hunden Henning møder spøgelser i den fire minutter lange video.

Du kan se hele videoen herunder, og i øvrigt følge med på Er Der Nogens Facebook-side, hvor de tre gutter deler billeder, videoer og bag-om-materiale fra serien. 

 

Forsiden lige nu