David mod Goliath: Nørresundby FB og AaB forbereder sig til pokalkamp

AaB og Nørresundby FB har vidt forskellige forventninger til de to holds møde i pokalturneringen i morgen, onsdag.

Mens der på AaB's træningsanlæg tirsdag formiddag arbejdes på de sidste detaljer, forholder det sig ganske anderledes på Lindholm Høje Stadion i Nørresundby, hvor Nørresundby FB holder til. 

Her er banen tom, og udenfor arbejdes der for at blive klar til årets kamp. Og mens superligaspillerne i AaB tirsdag havde to træningspas, måtte Danmarksseriespillerne fra Nørresundby passe deres respektive jobs og studier og hoppe træningen over. 

- Jeg sidder på arbejde hver dag 9 til 5, nogle gange længere, så jeg har ikke tiden til træning, siger Nick Svendsen, der spiller hos Nørresundby FB.

- Jo, det er selvfølgelig to forskellige hverdage. Det er sådan, det er. Det bliver heldigvis ikke så hårdt i dag, selvom der er to træninger, for vi skal være klar til i morgen, siger Frederik Børsting, der spiller hos AaB.

Vidt forskellige forventninger

Der er nok heller ingen tvivl om, at det er en kamp, som klubben nord for fjorden glæder sig mest til. 

- Det er sindssygt stort. Det er det, alle i klubben drømmer om. Det er der, vi kan trække flest tilskuere. Det er der, vi kan få lov at vise os. Og nu bliver det en tv-kamp. Der kommer til at være så mange øjne på Nørresundby, siger Nick Svendsen, der bliver bakket op af klubbens formand, Thomas Bunch Jensen. 

- Det er kæmpe stort. Vi aner ikke, hvornår der kommer sådan en kamp igen, så det er kæmpe kæmpe stort, siger Thomas Bunch Jensen.

Nørresundby FB's hjemmebane er ved at blive gjort klar til kampen mod AaB. 
Nørresundby FB's hjemmebane er ved at blive gjort klar til kampen mod AaB. 
Foto: Kenny Eggert Nissen

Ligeså langt der er mellem dagligdagen i de to klubber, ligeså forskellige er forventningerne til resultatet af morgendagens kamp.

- Der må vi kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne, og så må vi se, hvor langt det rækker. Vi håber selvfølgelig på det allerbedste, siger Thomas Bunch Jensen.

- Jamen vi skal vinde. Længere er den ikke, siger Jacob Friis, træner hos AaB.

Nørresundby FB tørner sammen mod AaB i morgen, onsdag, klokken 17.15. 


Seneste nyt

fra Nordjylland