Nogen skal jo passe Fido

Når familien drager på sommerferie, er det ikke altid alle familiemedlemmer, der får lov til at komme med. Vi fortsætter i dag vores sommerserie, om folk, der arbejder mens andre holder ferie. For der er jo nogen der skal passe Fido, hvis han ikke kan komme med på ferie.

Majken Guldhammer kan bare drømme om Rhodos, Mallorca eller et sommerhus på vestkysten. Det bliver der ikke noget af denne sommer. Majken er indehaver af Guldlund Hundecenter ved Vadum og hun passer andres hunde mens de er på ferie.

- Det er da selvfølgelig lidt deprimerende at høre om alle de mennesker, der skal på ferie. Men jeg nyder mit job og det er dejligt at være sammen med hundene, siger Majken Guldhammer

Guldlund Hundecenter har plads til 20 hunde. Det koster 200 kroner per dag at få en hund passet, og i sommerperioden er der stort set fuldt booket.

- Vi går meget op i at hundene har det godt socialt. De, der kan være sammen med andre hunde, bruger meget tid på at lege med hinanden, siger Majken Guldhammer, der tilføjer at hun aldrig har oplevet at hundene har været i slåskamp.

Hønsehunden Zenta har boet på hundepensionen i fire dage, mens ejeren Ruth Jørgensen fra Vadum har været i København. I dag bliver den hentet.

- Det er så dejligt at jeg bare kan aflevere hunden herude. Jeg behøver overhovedet ikke bekymre mig om hende, for jeg ved hun har det godt her, siger Ruth Sørensen

Majken Guldhammer holder først ferie til november, men kunderne synes ikke det er synd for hende.

- Jeg ved at Majken har været på bryllupsrejse til Bali sidste år, så hun behøver ikke jamre, siger Ruth Jørgensen med et smil på læben.


Seneste nyt

fra Nordjylland