Nøragerpiger nedspillet

Det bliver ikke til en tur til Parken for pigerne fra Sortebakkeskolen.

Holdet havde ellers spillet sig frem til semifinalen i den landsdækkende skolefodboldturnering, men her kom pigerne i modvind, i en mere end en forstand.

De fynske piger fra Havrehedskolen var højere, hurtigere og stærkere og udnyttede det, i stiv blæst, til allerede i første halvleg,at afgøre kampen ved at bringe sig foran med 3-0.

Det blev ikke meget bedre i anden halveg. Endnu en fynsk scoring gjorde det til 4-0 til Havrehedskolen. En reducering i sidste minut til 1-4 fra Julianne Larsen var en ringe trøst.

Men de nordjyske piger kan dog se tilbage på en flot turnering, der har budt på mange flotte sejre.

Dermed bliver drengene fra Hjørring Private Realskole alene om at forsvare de nordjyske farver, når der spilles finale i Parken i København den 28 april.