Nordisk golf-mesterskab i Nordjylland

156 dyster på golfanlæg i Frederikshavn og Ålbæk

156 golfspillere fra Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island kæmper i denne uge om de nordiske mesterskaber for hold i Frederikshavn Golfklub og Golfklubben Hvide Klit.

Der skal uddeles NM-medaljer i otte rækker: Piger og Drenge (under 18 år), Damer og Herrer, Midage Damer og Midage Herrer (over 35 år) samt Senior Damer (over 50 år) og Senior Herrer (over 55 år).

Såvel Danmark som de øvrige nationer stiller med særdeles stærke mandskaber. Der bliver blandt andet mulighed for at stifte bekendtskab med et par af de nykårede danske europamestre for drenge i form af Kasper Sørensen og den lokale Lucas Bjerregaard, Frederikshavn. De danske piger repræsenteres af den kvartet, der sikrede sig bronze ved EM for piger i Oslo. Heriblandt den dobbelte danmarksmester Charlotte Lorentzen og Frederikshavns Daisy Nielsen.

Det er første gang, NM afvikles som et stort samlet mesterskab, og sideløbende med selve golfturneringen afholdes den første udgave af Nordic Summit. Her mødes repræsentanter fra de fem nordiske lande i år for at diskutere forskellige emner - såsom miljø.

Turneringen afvikles fredag, lørdag og søndag. Piger/Drenge og Damer/Herrer spiller i Frederikshavn, mens Midage og Senior spiller i Hvide Klit.


Seneste nyt

fra Nordjylland