Nordjyde fængslet for indbrud i villaer og autoværksted

Foto: Jesper Lange

Politiet mener, at en 30-årig mand fra Hjørring står bag flere indbrud begået i sidste måned. Han er nu blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Endnu en mand er nu varetægtsfængslet i en sag om flere indbrud begået i Nordjylland den 24. og 25. marts.

Den 30-årig mand fra Hjørring blev onsdag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger frem til den 9. maj. Det fortæller anklagerfuldmægtig Bjørn Fogh fra Nordjyllands Politi.

Manden blev anholdt i går, og er mistænkt for at være medgerningsmand til to villa-indbrud i Hjørring-området, hvor der under det ene indbrud forsvandt værdier for lidt under 50.000 kroner.

Læs også Mand anholdt: Sigtet for tre indbrud i Hjørring

20 bilnøgler stjålet fra autoværksted
Politiet mener også, at den 30-årige mand står bag et indbrud på et autoværksted i Asaa begået i samme weekend. Her blev der stjålet nummerplader, pengekasser og et pengeskab, som indeholdt bilnøgler til 20 biler.

Manden nægtede sig skyldig i de tre indbrud, men erkendte hæleri i forhold til de to villa-indbrud.

Den 30-årige er fra lokalområdet i Hjørring, og kærede ikke varetægtsfængslingen.

Flere mænd fængslet
To andre mænd på henholdsvis 25 år og 30 år er i forvejen varetægtsfængslet frem til 9. maj sigtet for de to villa-indbrud. De blev anholdt kort efter indbrudene.

De to mænd forsøgte dengang at slippe væk fra politiet. Det endte i en biljagt, og politiet måtte bruge sømmåtter for at stoppe dem.

Læs også Sømmåtter stoppede indbrudstyve i Hjørring

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord