Drømmeslag: Nordjyde laver hole-in-one i amerikansk kæmpeturnering

Lucas Bjerregaard stod søndag for turneringens eneste hole-in-one ved PGA Championship i New York.

Golfslaget over alle golfslag. Det kan man roligt kalde hole-in-one. Slaget, hvor den hvide kugle triller i hullet efter dit alleførste slag er ikke hverdagskost, og rigtig mange, som ynder at gå en tur på golfbanen, kan gå i mange år uden at opleve det. 

quote Det er den anden hole-in-one i mit liv, og det var et fedt hul at gøre det på. Fans har larmet rigtig meget i denne uge, og det gjorde de også her.

Lucas Bjerregaard

Søndag blev det dog en realitet for Lucas Bjerregaard, der kommer fra Frederikshavn. Det er anden gang i karrieren, at Lucas Bjerregaard laver hole-in-one. Og så blev det endda på den største scene af alle. 

Lucas Bjerregaard deltog i weekenden i Major-turneringen PGA Championship i New York. De fire årlige major-turneringer er de allerstørste turneringer indenfor golfens verden. 

Slaget kom på banens hul 17, der er et par 3 hul på 190 meter. Efter Lucas Bjerregaard hakkede til kuglen, fløj den afsted, ramte jorden en enkelt gang, inden de hoppede direkte ned i hullet til store glæde for de mange tilskuere, der stod rundt om hullets green og derfor kunne nyde Lucas Bjerregaards mirakel-slag. 

- Det var dejlige ti minutter på en dag, hvor det var ret forfærdeligt. Det er den anden hole-in-one i mit liv, og det var et fedt hul at gøre det på. Fans har larmet rigtig meget i denne uge, og det gjorde de også her, sagde Lucas Bjerregaard efter runden til Viasat Golf.

Jublen var enorm på hul 17, da Lucas Bjerregaard gik ned og samlede sin bold op af hullet. 
Jublen var enorm på hul 17, da Lucas Bjerregaard gik ned og samlede sin bold op af hullet. 
Foto: Ross Kinnaird, Ritzau / Scanpix

Lucas Bjerregaard er den første dansker nogensinde til at lave hole-in-one i en af de fire Major-turneringer. 

Det flotte slag betød også, at Lucas Bjerregaard fik sit bedste resultat i karrieren til en Major-turnering. Han sluttede tre slag over på, der rakte til en 16. plads 

Du kan se det flotte slag hos TV3 Sport HER. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland