Nordjyde synger sang til VM

24-årige Gregers Løvendahl Mogstad fra Sæby står bag sangen Forever Victory. Sangen skal spilles til de danske kampe ved årets VM i kvindehåndbold.

Pigerne løber på banen, det er lørdag og der spilles åbningskamp. Publikum jubler. Ud af højttalerne højt oppe under taget i håndboldarenaen drøner musikken ud. Publikum klapper, pifter og stemningen er helt i top. Ude på en af de bagerste rækker sidder Sæbydrengen Gregers og nyder det hele. Lidt mere end de fleste andre. Det er ham, der har skrevet musikken.

 Det er ret stort for mig, det er klart. Jeg vil jo gerne have at publikum kan lide nummeret.

- Det er ret stort for mig, det er klart. Jeg vil jo gerne have at publikum kan lide nummeret, og så betyder det noget at høre det spille en arena op og skabe den rigtige håndboldkamp-stemning, siger Gregers.

Sammen med den nordjyske producer Jesper Sidelmann har Gregers komponeret sangen Forever Victory. Sangen skal bruges under ceremonien, når spillerne løber på banen, under opvarmingen til kampene, og er ellers klippet i en masse forskellige versioner, så DJ’s ude i håndboldarenaerne kan bruge dem, når der er pauser i kampen.

Og det er klart, at for en 24-årig musiker med drømme om det store gennembrud, så betyder det rigtig meget, at få muligheden for at vise sit produkt i det vindue mod hele verden, som VM er.

- Nu bliver VM jo set af mange millioner mennesker, så det kunne jo være der var en mulighed for, at sangen bliver hørt af nogen, der kan bruge mig til et eller andet, siger Gregers. 

Gregers spiller koncert i VM-loungen i Arena Nord den 10. december. Der er adgang, hvis man har billet til kampdagen.


Seneste nyt

fra Nordjylland