Nordjyder forlanger ny sæson af Norskov

De nordjyske seere af Norskov forlanger en sæson to af tv-serien. Foto: Marin Dam Kristensen

Hundredevis af TV2 Nords følgere på Facebook er lodret uenige i TV2s beslutning om at droppe sæson to af tv-serien 'Norskov'.

Siden i går eftermiddags er det væltet ind med kommentarer på Facebook. Nordjyderne vil se mere til skuespillerne og det dystre univers i 'Norskov'.

Tidligere på dagen har det unge skuespiller-talent Mathias Käki Jørgensen, som spiller med i serien, kritiseret TV2s beslutning med ordene:

- Norskov var af den bedste kvalitet, TV2 nogensinde har kunnet tilbyde, skriver han på sin Facebook-side.

Her kan du se et udvalg af de mest populære kommentarer til vores Facebook-opslag:

- Hanne Rydal Thomsen: Fandme skuffende... Den afslutning i mandags råber på en opfølger!

- Brian Bertelsen: Den måde som serien er startet på, er måske nok lidt a´typisk. Den var noget nær kedelig i de første afsnit, men det´så for at forklare hvem de forskellige personer egentlig er, og en nødvendig "baggrunds viden" som i den grad kommer tilgode senere i serien. Men her taber man så desværre en del seére, det forstår jeg. Men jeg skal da hilse at sige, at den er blevet helt fantastisk. Jeg kan "høre" at de råber og skriger i bla. Norge på en 2ér.. TÆNK jer nu om en ekstra gang, inden i lukker og slukker... Bad timing TV2..

-Jess Ingemann Jensen: Det er da helt væk. Folkene bag Norskov skal lave en 2'er, og så må den jo køre på DR. Hvis TV2 ikke hører efter folkets stemme, og alle stjernerne de har fået, så skal der nok være andre der vil.

- Else Krogh Uttrup: Ka' vi så få en 2'er og det hurtigst muligt TAK

- Christian Hansen: Det er da et fint seerantal, men hvis målet åbenbart skal være en 1 mio seere til hvert afsnit ja, så forstår man valget. Men personligt synes jeg, serien burde have en sæson to. Det har den da fortjent. Hvad med at droppe et af de mange ligegyldige madprogrammer eller livsstilprogrammer, de kører?

Hvad mener du? Deltag i debatten på vores Facebook-side.

 

Den nordjyske Mathias Käki Jørgensen har dagen igennem udtrykt sin frustration over, at TV2 har droppet serien, efter han i aftes slog dette op på sin Facebook-profil: 

 

 

Flere nyheder fra TV2 Nord