Nordjyder gav den gas på Skanderborg

Dance With Dirt var toptunet, da de kæmpede for at få en plads på årets Skanderborg Festival

- Hold da op, man skulle tro det var jeres sidste koncert så meget gas som i gav den.
Sådan lød kommentaren fra konferencier Adam Duvå Hall efter et sveddryppende nordjysk band netop havde forladt scenen fra det halvtimes show de håber kan sende dem videre til den "rigtige" festival. Men den kendte tidligere P3-værts oplevelse af det fremadstormende nordjyske band var slet ikke så skæv endda.
- Hver koncert skal spille som var det den sidste. Det er den energi vi gerne vil have ud over scenen, det er den oplevelse vi gerne vil give vores publikum, fortæller Magnus Jakobsen fra Nørresundby der synger Vokal og spiller guitar i bandet.
Dance With Dirts koncert sent mandag var et led i en konkurrence. Nordjyderne dyster mod flere andre bands fra København, det der klarer sig bedst modtager en invitation til at åbne festivalen på den største af alle scener, bøgescenen.
- Det vil være en kæmpe ære. Det at få lov at spille på Skanderborg vil være et kæmpe kvalitetsstempel. Alle dem der spiller her er dem vi ser op til, så ingen tvivl om det vil være kæmpestort, fortæller Kristoffer Veirum fra Hjallerup der også er med på vokal og guitar.
Det afgøres først sent tirsdag, om Dance With Dirt vinder konkurrencen mod de øvrige bands og klare cuttet og kommer til at optræde på selve Skanderborgfestivallen.
Bandet fandt sammen via en annonce i den Blå Avis. Og efter at have øvet sammen først i Baghuset i Vejgaard og derefter i Nordkraft står de altså nu overfor deres helt store gennembrud. Bandet består af følgende medlemmer:
- Magnus Jakobsen, Nørresundby, vokal/guitar
- Kristoffer Veirum, Hjallerup, vokal/guitar
- Jess Gertsen, Blokhus, trommer/vokal
- Jonathan Lyby, Hadsund, bas/vokal


Seneste nyt

fra Nordjylland