Nordjyder hylder sig selv

For andet år i træk hylder kreative nordjyder sig selv, når Årets Brøl bliver uddelt til kreative sjæle fra regionen.

Kreative nordjyder kan igen i år vinde priser for blandt andet emballagedesigns, radiospots og reklamefotografier. Det sker, når Erhverv Norddanmark afholder konkurrencen om Årets Brøl 2014.

- Sidste år beviste vi, at Janteloven ikke længere findes i Nordjylland. Årets Brøl var en kæmpe succes, og vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at vi ville modtage så mange bidrag til konkurrencen, siger Anita Møller, sekretariatschef i Erhverv Norddanmark.

Sidste år blev der indsendt 159 bidrag til konkurrencen, og arrangøren forventer at endnu flere deltager i år, hvor der uddeles priser i 20 forskellige kategorier.

- Vores indtryk er, at de kreative i Nordjylland har konkurrencen i baghovedet, når de udvikler nye, kreative løsninger, og mange vil rigtig gerne løbe af med én af de kreative priser. På den måde er vi på kun ét år blevet en prisfest, branchen regner med, og derfor ser vi endnu engang frem til at kåre de bedste bud på virkningsfuld, kreativ og veludført markedsføring, siger Anita Møller.

Der kan indsendes bidrag til konkurrencen frem til den 16. april. Herefter vil en jury vurdere kandidaterne i de forskellige kategorier, før vinderne kåres ved en stor prisfest på Nordkraft den 29. august.


Seneste nyt

fra Nordjylland