Nordjyder klar til EM-duel

Nicolai larsen har tidligere været i aktion for U/21-landsholdet. Nu er han i Spanien i en direkte duel om en EM-plads. Foto: Iben Hedemann (arkiv)

Danmarks U/21-landshold skal i morgen i kamp mod Spanien, hvor de kæmper om en plads til næste års EM. Tre forventningsfulde nordjyder er med.

AaB er i disse dage tre spillere fattigere. Nicklas Helenius, Kasper Kusk og Nicolai Larsen er nemlig i Spanien forud for torsdagens første playoff-kamp mod Spanien.

I går havde spillerne første træningspas før det i morgen går løs på stadionet i Burgos. Og de nordjyske spillere glæder sig til den store udfordring.

- Spanien er jo blandt verdens bedste hold med spillere fra de allerstørste klubber. Men jeg tror også, at de frygter os, for vi spiller lidt ligesom dem, siger AaB-bomber Nicklas Helenius til kanalsport.dk.

Hans kollega Nicolai Larsen er dog knap så optimistisk op til morgendagens kamp.

- Vi skal gå efter ikke at blive ydmyget. At tabe med ét mål er acceptabelt, siger målmanden til kanalsport.dk.

Når landsholdet vender tilbage til Danmark for at spille hjemmekampen på Aalborg Stadion i næste uge, så træder backen Jakob Ahlmann også ind i truppen. Dermed bliver AaB den klub med flest spillere i landsholdstruppen.

Se med i TV2/Nords nyhedsudsendelser i løbet af dagen startende fra klokken 12.30 for at blive klogere på U/21-landsholdets - og de tre nordjyders - tur til Spanien.

Flere nyheder fra TV2 Nord