Nordjyder raser over Jensens Bøfhus

Jensens Fiskerestaurant i Sæby tabte i dag til Jensens Bøfhus i Højesteret omkring rettighederne til navnet Jensen, og det forager mange nordjyder.

Jensens Fiskerestaurant i Sæby må ikke længere hedde "Jensens." I dag tabte den nordjyske restaurant rettighederne til navnet til Jensens Bøfhus i Højesteret.

På vores Facebook-profil har vi spurgt nordjyderne om dommen er rimelig, nu hvor Jensen er et så almindeligt navn. Og her er der ingen tvivl om, hvem der har nordjydernes sympati.

- Jeg vil holde mig fra Jensens Bøfhus. Da de er for dumme og tror de kan alt fordi de er en stor kæde. Sådan skal man ikke lege med os Nordjyder. Håber alle vil holde sig fra Jensens Bøfhus, skriver Brian Poul Meyer Krogsgaard.

- Nej, det kan ikke være rimeligt!!! De har jo ikke noget med fisk at gøre på Jensens Bøfhus, kunne måske forstår det, hvis det var samme koncept, skriver Susanne Tange.

- Jensen er et af de mest almindelige efternavne i Danmark, så det er ikke kun urimeligt, det er utrolig DUMT. Hvordan kan de overhovedet kan få medhold i det er ude over min fatte evne! Dumt.. Dumt.. Dumt, skriver Jeanett Bowman.

På Facebook er der også allerede oprettet en gruppe, der hedder "Boykot Jensens Bøfhus." Over 1000 medlemmer har allerede meldt sig ind i gruppen.

Ejeren af Jensens Fiskerestaurant, Jacob Jensen, skal udover at ændre navnet på sin fiskerestaurant også betale 200.000 kroner til Jensens Bøfhus og betale sagsomkostningerne på 150.000 kroner. Selv kalder han det den værste dag i sit liv.

- Jeg er fuldstændig rystet over dommen. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at det kunne falde ud sådan. Det er den værste dag i mit liv, siger ejeren af Jensens Fiskerestaurant i Sæby, Jacob Jensen.

Du kan læse mere om nordjydernes holdning til dommen på vores Facebook-profil

 

 

/

 


Seneste nyt

fra Nordjylland