Nordjyder trætte af togproblemer

De nordjyske passagerer er godt og grundigt trætte af de mange problemer med DSB's tog.

Problemerne med de nye IC4 tog rammer også de nordjyske togpassagerer.

På flere strækninger til og fra Aalborg tirsdag var der færre togsæt end normalt. Blandt andet toget fra Århus mod Aalborg med afgang klokken 16.48. På denne strækning manglede der en togvogn, og det betød 60 færre siddepladser. Og det kunne de nordjyder, der rejste med toget langvejs fra, godt mærke: 

- Der var rigtig mange med, især til Århus. Der var mange, der stod op, og der var meget fyldt, siger Anders Ring. Han pendler flere gange om ugen fra Aalborg til universitetet i Esbjerg. 

Især de nordjydere, der pendler, har fået nok af overfyldte tog og forsinkelser hos DSB. Janne Madsen har pendlet i 12 år fra Hobro til Århus, hvor hun arbejder, og hun mener, at det er på høje tid, at togproblemerne bliver løst:  

- Den tidligere regering, og nu den nye, har et ansvar. Den tidligere regering har haft ti år til at løse det her. Og det kan ikke komme bag på nogen, at der er overfyldte tog og nedslidte banelegemer i det her land, siger hun. 

En anden pendler er Mads Gydegaard, der tager toget til sin praktikplads i Århus. Han oplever også ofte problemer med togene: 

- Det er jo ved at være en joke det her. Vi er en gruppe, der pendler sammen, og hver dag gør vi lidt grin med, at nu er der det og det galt. For det er jo hele tiden, at der er et eller andet i vejen, siger han.


Seneste nyt

fra Nordjylland