Nordjyderne er nytårssultne: 1. januar er årets travleste dag på McDonald's

Årets første dag er også årets absolut travleste for burgerkæden McDonald's.

Rigtig mange tømmermændsramte nordjyder hungrer efter fastfood dagen efter nytårsaften. Kroppen skriger på salt og fedt, og de hurtige kalorier skal gerne skylles ned med kold cola.

- Den står på tømmermændsmad, altså McD-mad. Sådan er det bare dagen efter nytårsaften, konstaterer Stine Andersen mellem to mundfulde Mc Nuggets.

Hun indtager sit helende måltid hos McDonald's i Skalborg iført nattøj og uglet hår sammen med kæresten og et par venner.

Udenfor holder bilerne i kø ved lugen, hvor den ene pose fastfood efter den anden langes ud af vinduet med et smilende: "Godt Nytår!"

Der er kaldt ekstra folk på arbejde. De er på tæerne, og ifølge restaurantchef Martin Gregersen har man forberedt sig på dagen i dag i månedsvis.

- Det er årets højdepunkt for os. Vi har en forpligtelse til at servicere danskerne i dag. Mens andre glæder sig til selve nytårsaften, glæder vi Mc-Donald's-folk os til dagen efter, siger chefen, mens han tager hul på en ordre på 60 cheeseburgere til en biograf.

Og medarbejderne giver ham ret i, at det er en god og sjov dag at arbejde.

- Jeg har måske nok lidt tømmermænd, men det hjælper at komme på arbejde. Her er altid god stemning 1. januar og masser at lave, siger Camilla Christensen, mens hun pakker burgere i et hæsblæsende tempo.

McDonald's i Skalborg forventer op mod 5000 gæster i løbet af første januar.


Seneste nyt

fra Nordjylland