Nordjydske hold i kamp på isen

Både AaB og Frederikshavn White Hawks skal i kamp i landets bedste ishockeyrække søndag. Af de to hold ligger AaB klart bedst i forhold til at nå slutspillet.

Der er kun fire kampe tilbage i grundspillet i AL Bank-ligaen. Lige nu er det AaB, der står bedst til at komme i slutspillet.

AaB har 41 point og deler sjettepladsen med Esbjerg og Totempo HVIK. AaB møder Odense Bulldogs i aften klokken 19.30, mens Totempo tager imod Rødovre. Esbjerg spiller mod Herlev Hornets hjemme klokken 14.30.

White Hawks hænger fast i bunden
Lidt længere nede i tabellen kæmper Frederikshavn White Hawks for at hale ind på de seks øverste hold, men lige nu er udsigterne til en direkte slutspilsplads ikke for gode.

- Vi må nok erkende, at vi får svært ved at overhale alle de tre hold og nappe sjettepladsen, men under alle omstændigheder går vi efter at hente så mange point som overhovedet muligt i de sidste fire runder i grundspillet, siger direktør i Elite Nord A/S, Mogens Andersen, til Nordjyske.

White Hawks har 35 point og skal op på de 41 point for at nå sjettepladsen. Frederikshavnerne skal dog alligevel få samlet så mange point som muligt til det kommende mellemspil, hvor de fire nederste hold kæmper om de sidste to pladser i slutspillet.


Seneste nyt

fra Nordjylland