Nordjylland Live: Kæmpetyr, Klovn-plakat og nordjyske nyheder

En 1500 kilo tung avlstyr kommer i studiet i aften, hvor vi også diskuterer Klovn-plakater og præsenterer en god bunke nordjyske nyheder for jer.

Programmet for aftenens Nordjylland Live er ved at falde på plads. Vi har samlet en god bunke nordjyske nyheder sammen, som vi serverer med et kompot af spændende live-indslag i studiet.

Vi fortæller historien om Brønderslev Kommune, der har besluttet at opgrave fem mindre veje. Asfalten bliver fræset op og erstattet af grus. En forretningsindehaver i Klokkerholm frygter, at det betyder færre kunder.

Derefter tager vi en tur til protestcampen ved Totals boring-site i Dybvad, hvor der for sidste gang synges protestsang - lige ved siden af den nu nedlagte skifergasboring. Protest-campen pakkes sammen på søndag og bliver til en udstilling på museum i Sæby.

Fra Sæby skal vi til Afrika, hvor Mogens er på mission og uddeler briller, inden vi hopper i baljen på redningsøvelse i Kattegat.

Senere sender vi live fra Hjørring, hvor Vendsyssel FFs spiller kamp mod Horsens i fodboldens første division.

Fra måltyre på grønsværen hopper vi til en kæmpe tyr i studiet. Ingrid Buch og Morten Pedholt får besøg af den 1500 kilo tunge avlstyr Daddy, som vinder præmie efter præmie for sine fine - gener. Daddy har sin familie med, der arbejder sammen for at gøre ham til et pragteksemplar af en avlstyr.

Onsdagspanelet består i aften af Jacob Risgaard - direktør i CoolShop.dk, Pia Schnoor - forstander på Vrå Højskole og Inger Askehave - pro-rektor ved Aalborg Universitet, og de skal blandt andet diskutere den nye Klovn-plakat, letbanen og grøn energi.

I Pandrup bliver regionens lægeklinik overtaget af et privat lægefirma, og der er en reportage om VM i forhindringsløb på programmet.

Vi har meget mere på programmet - se det hele i Nordjylland Live. Det er i aften. Klokken 19.30. På TV2 Salto.


Seneste nyt

fra Nordjylland