Nordjylland ramt af ny indbrudsbølge i weekenden

En lang række indbrud er blevet begået i Nordjylland denne weekend - Hjørring er værst ramt.

Indbrudstyve har haft travlt med koben, brækjern og skruetrækkere denne weekend. Nordjyllands Politis døgnrapport afslører, at der er blevet stjålet elektronik og designervarer over hele landsdelen.

Værst er det gået ud over Hjørring, som ifølge døgnrapporten tegner sig for tre indbrud begået på Bispevænget, Solsortevej og Violvej. Her har tyvene skaffet sig adgang til husene ved at bryde vinduer og terrassedøre op, og de er kommet af sted med blandt andet Lenovo-computere, iPads, et golfur, et Canon-kamera og smykker. Alle indbrud er begået i weekenden mellem den 20. og den 22. januar.

I Pandrup havde beboerne i en villa på Smedegaardsvej ubudne gæster søndag eftermiddag. Her blev terrassedøren brudt med koben, og tyvene gennemrodede skuffer og skabe og tog en PH-loftslampe, en orange pengekasse med et større kontant beløb og præmiesølvskeer fra hundeudstillinger.

På Brorsonsvej i Vodskov var der også tyve på spil søndag eftermiddag. Men selv om tyvene var hele huset igennem, blev der tilsyneladende ikke stjålet noget.

Det gjorde der derimod fra en villa på Lobeliavej i Vestbjerg. Her blev to indbrudstyve set bryde ind og slippe af sted med tre Lenovo-pc'er og nogle kontanter. De to tyve beskrives som 20-25 år gamle, begge spinkle af bygning og cirka 175-185 centimeter høje. Den ene har kort mørkt hår og var iført sort jakke og mørke jeans. Den anden var iført mørkt tøj og en mørk hue. De blev set køre fra stedet i en sort Skoda Octavia.

Det er endnu ikke opgjort, hvad tyvene stjal fra en villa på H.C. Hansensvej i Aalborg SØ. Men på et tidspunkt mellem den 17. januar og denne søndag brød de ind ved at knuse en rude til et gæsteværelse, mens beboerne var væk på ferie, og huset stod tomt.

Det samme benyttede tyve sig af, da de denne weekend brød ind i et hus på Als Hedevej i Als. Her knuste de en rude i hoveddøren og kunne herefter uforstyrret gennemrode huset. De stjal en Lenovo-pc og en brændekløver. En rød Saab er blevet set køre fra stedet.

Og så gik det natten til søndag også ud over en villa på Møllevænget i Gandrup. Her rodede indbrudstyve sig frem til to Piet Hein-lysestager, et smykkeskrin med guldkæder og beboernes pas.

 

Nordjyllands Politi opfordrer til, at man henvender sig til dem, hvis man har oplysninger om nogle af de mange indbrud eller bliver tilbudt hælervarer, der matcher beskrivelserne i weekendens anmeldelser. Man kan kontakte politiet på telefon 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland