Nordjyllands Politi: 11 indbrud på tre dage

Der har i de nordjyske hjem været mange ubudne gæster de seneste dage. Og nogle er kommet afsted med en hel del ting i baggagen.

De sidste dage er en hel del byer ramt af indbrud. To i Øster Hurup på grænsen til Hadsund, et i Hjallerup, tre i Tårs, et i Svenstrup, to i Hjørring og to i Nørresundby. Tyvene er kommet afsted med alt fra PH lamper til PC'er. Politiet melder om 11 indbrud og forsøg på indbrud, der kan være begået fra onsdag klokken 06.00 frem til natten til fredag. 

Det var i Hjørring, at tyvene kom afsted med flest ting af større økonomisk værdi. I en villa på Gilsigvej lykkedes det nemlig tyvene at komme afsted med blandt andet en Ipad, 4 PH lamper, 3 lysestager, to bilnøgler, smykker, 5 kähler vaser, to Kaj Bojesen træfugle, 2 lysestager af mærket Georg Jensen, bestik og kageknive. 

Det var dog ikke ved alle besøgene, at tyvene havde lige meget held. I Øster Hurup natten til torsdag var der forsøgt indbrud to steder på havnen - en restaurant og havnekontoret, men tyvene havde ikke fået fingrene i noget. Om det har været den samme tyv, der stod bag de to indbrud den nat, ved politiet dog ikke.

Nordjyllands Politi beder om, at man er opmærksom, hvis man skulle blive tilbudt hælervarer som det, der blev stjålet i Hjørring. 

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland