Efterlysning afblæst: 18-årig fra asylcenter fundet i god behold

En 18-årig kvinde forsvandt mandag eftermiddag fra Asylcenter Frederikshavn. Natten til onsdag blev hun fundet igen.

OPDATERING: Den 18-årige kvinde, der mandag forsvandt fra asylcenteret på Knivholdtvej i Frederikshavn, er natten til onsdag blevet fundet i god behold.

Det siger vagtchef Jess Falberg til TV2 Nord.

- Jeg kan sige så meget, at hun blev fundet på en adresse uden for Nordjylland, men lige nu efterforsker vi stadig sagen, og vi har mange løse ender, så jeg kan ikke fortælle mere på nu værende tidspunkt, siger Jess Falberg.

Nordjyllands Politi var tirsdag massivt til stede på asylcenteret på Knivholdtvej i Frederikshavn i forbindelse med, at den 18-årige kvinde var forsvundet. 

Det er på nuværende tidspunkt ikke klart, om der ligger en forbrydelse bag kvindes forsvinden. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Politiet har været til stede ved asylcentret siden klokken 17, oplyser politikommissær Carsten Straszek fra Nordjyllands Politi, som leder aktionen.

Det er kun et pars uger siden, at Nordjyllands Politi var ude med en efterlysning af en 16-årig pige, der forsvandt fra asylcentret. Hun er ifølge TV2 Nords oplysninger endnu ikke blevet fundet.

Politikommissæren afviser, at der er sammenhæng imellem sagerne.

Ifølge asylcenteret har personalet ledt efter pigen det seneste døgn, men uden held.

- Mandag ved 16-tiden alarmerer vores personale politiet på baggrund af en bekymring for en 18-årig pige. Da hun stadig ikke er tilbage i dag, så sætter politiet ind, fortæller Lars Vestergaard fra Asylcenter Vesthimmerland, der driver centret i Frederikshavn.

Den 18-årige bor med sin familie på centeret.


Seneste nyt

fra Nordjylland