Nordjyllands Politi bliver mere synlige i Vesthimmerland

Nordjyllands Politi får lokaler i Vesthimmerlands Kommune for at skabe tryghed i kommunen.

I et nyt samarbejde mellem Nordjyllands Politi og Vesthimmerlands Kommune vil lokaler i Aalestrup og Løgstør nu være tilgængelige for Nordjyllands Politi. 

Det skal give mere synlighed i nærområdet og dermed tryghed. Og så må Nordjyllands Politi fra 1. oktober bruge administrationslokalerne til lette forhør. 

Efter at nærpolitistationen i kommunen er lukket, giver det nye samarbejde mulighed for at skabe mere tryghed.

- Det glæder mig, at Nordjyllands Politi har været imødekommende overfor vores forslag. Efter nærpolitistationernes lukning, er dette samarbejde en begyndelse på mere lokal synlighed fra Nordjyllands Politi i Vesthimmerland. Noget som betyder rigtig meget for borgernes tryghed, siger borgmester Knud Kristensen i en pressemeddelelse.

- Vi ser frem til et styrket samarbejde, der giver os muligheden for arbejde lokalt, når det behov er der, for eksempel når vi skal foretage afhøringer og have samtaler eller særlige møder, siger vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Poul Severinsen.

Hos kommunen understreger man, at lokalerne kun bruges af Nordjyllands Politi, når der er behov. Henvendelser om borgerbetjening til politiet skal stadig ske i Hobro. 


Seneste nyt

fra Nordjylland