Nordjyllands Politi efterlyser mulige indbrudstyve

Der har den seneste uge været usædvanligt mange indbrud i Nordjylland. Nu efterlyser Nordjyllands Politi to mænd, som de mistænker for at stå bag nogle af indbruddene.

Nordjyllands Politi efterlyser nu to personer, der er mistænkt for at være en del af den indbrudsbølge, der den seneste uge har præget Nordjylland.

- Billedet er fra en videoovervågning, som vi har sikret i forbindelse med et indbrud. Det er i den sydvestlige del af Aalborg, at det her er blevet begået. Det er blevet begået i fredags i aftentimerne, så det passer meget godt med det billede, vi ser. Som det ser ud nu, bliver de fleste af indbruddene nemlig begået i eftermiddags og aftentimerne, siger vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Anders Uhrskov.

Hvis du genkender de to mænd på billedet, så kontakt politiet på telefon 1-1-4.
Hvis du genkender de to mænd på billedet, så kontakt politiet på telefon 1-1-4.
Foto: Privatfoto

Billedet af de to efterlyste er taget den 9. november. Her blev der anmeldt indbrud i to villaer på henholdsvis Buderupholmvej og Rungsvej i Aalborg SV. Begge villaer havde videoovervågning, og det er derfra, billedet af de to mistænkte gerningsmænd kommer.

Nordjylland har været særligt hårdt ramt af indbrud det seneste stykke tid. Alene i uge 45 har Nordjyllands Politi registreret 90 indbrud. Og det er langt mere, end hvad politiet er vant til.

- Jeg synes, at mængden af indbrud er usædvanlig. Vi ser som regel en stigning i de mørke måneder, men den stigning, vi har oplevet nu her, er markant større end det, vi tidligere har set, fortæller Anders Uhrskov.

Politiet opfordrer borgere, der kan genkende de to mænd på billedet, om at kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Desuden opfordrer Anders Uhrskov borgere til at holde øje i lokalområdet og kontakte politiet, hvis de har oplysninger, som kan føre til opklaringen af de mange indbrud.


Seneste nyt

fra Nordjylland