Nordjyllands Politi: En nat med vold og biltyveri

Nordjyllands Politi har haft en travl lørdag nat med flere voldsepisoder og brugstyveri af en varevogn.

Der har været nok at se til for Nordjyllands Politi natten til søndag. Arbejdsopgaverne har blandt andet talt flere voldsepisoder og et biltyveri.

Det var en opmærksom bilist, der lørdag aften klokken 21.38 alarmerede politiet. Bilisten, som kørte på motorvejen, blev mistænksom over en varebil, hvor der sad to personer i varerummet og to personer i førerkabinen.

Politiet fik standset bilen, og det viste sig, at den var stjålet i Århus. Alle fire mænd blev taget med på politistationen til afhøring. De er alle sigtet for brugstyveri og løsladt igen.

Føreren af bilen, en 29-årig mand uden fast bopæl, var desuden påvirket af alkohol og stoffer, og han bliver derfor også sigtet for at have kørt bil i påvirket tilstand.

I Aalborgs natteliv var der også ballade natten til søndag. Klokken 03.30 var en 27-årig mand fra Nørresundby så ophidset, at han slog to dørmænd i hovedet. Han blev sigtet for vold og smidt ud.

Hans kammerat, en 23-årig mand, som også er fra Nørresundby optrådte også voldeligt, og han sigtes for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Politiet måtte også rykke ud til asylcentret i Vrå, hvor en 29-årig mandlig beboer var gået amok. Da politiet ville dæmpe manden, skubbede han til dem, og han bliver derfor sigtet feter straffelovens paragraf 119, der omhandler vold og trusler mod offentligt ansatte.


Seneste nyt

fra Nordjylland