Nordjyllands sødeste hund hedder HU?J

HU`J er den 12 uger gamle Jack Russel terrier fra Hjørring. Den skal nu konkurrere om at blive Danmarks sødeste hund.

HU'J fra Hjørring skal forsvare Nordjylland i den direkte Danmarks sødeste hund-finale på TV 2 fredag klokken 20.00.

Da livsstilsmagasinet Vi med Hund besøgte Kildeparken i Aalborg lørdag den 11. august for at finde Danmarks sødeste hund, mødte 517 logrende deltagere op. Feltet blev på dagen skåret ned til ti hunde, der alle har ligget til afstemning på Vi med Hunds hjemmeside.

John Bermann, der ejer HU'J, er lykkelig for resultatet:

- Jubii! Det er fedt! Det, der startede som en spøg, er nu blevet alvor. Vi har fulgt med på nettet, og vi glæder os til at komme i finalen. Vi har selv været inde at stemme på mange af de andre hunde, og der er så mange søde, så det er svært at vælge, siger han i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os mest af alt til oplevelsen. Vi tager det, som det kommer. Og som en hyggelig og dejlig oplevelse for hele familien. HU'J tager det fra oven og ned. Han har tolv ugers fødselsdag på fredag, så han skal fejres lige meget, hvordan han klarer sig i finalen.

I finalen skal HU'J dyste mod de syv andre hunde, der har vundet afstemningen i hver deres TV 2-region. De øvrige vindere er:

Beaglen Freja fra Rønne.

Berner Sennen Pingo fra Næstved

Førerhunden Baloo fra Frederiksberg. Baloo er en blanding mellem en Berner Senne og en labrador.

Buster fra Odense. Buster er en gammel dansk hønsehund.

Schæferen Hannah fra Christiansfeld.

Bullterrieren Naomi fra Skanderborg.

Pyreneer hunden Aiko fra Herning.

Det er seerne, der via sms bestemmer, hvilken hund der efter det direkte tv-program kan bryste sig af titlen Danmarks sødeste hund 2007.

I alt mødte 3.425 hunde og ca. 15.000 mennesker op til Danmarks sødeste hund-konkurrencen i de otte byer, hvor eventen fandt sted.


Seneste nyt

fra Nordjylland