Nordjyllands største kunstudstilling

Messecenter Vesthimmerland i Aars danner lørdag og søndag ramme om Nordjyllands største kunstudstilling.

89 kunsterne har hængt hundredvis af malerier op i Messecenteret i Aars.

Især Mona Jensens billede af et skævt juletræ løber med gæsternes opmærksomhed.

- De ser dårligt resten af min stand, fordi det der stadig er en sensation med det juletræ. Det har stadig stor, stor opmærksomhed, så det er jo godt, siger hun.

Udstillingen 'Tidens Kunst' har til formål at samle penge ind til velgørende formål. Og det betaler kunstnere og gæster gerne for at være med i.

I år er det 13. gang, at Y's Mens Club i Aars arrangerer udstillingen 'Tidens Kunst'. Og kombinationen af det gode formål og godt 1500 kunstinteresseret besøgende, får kunstnerne til at kæmpe om at få lov til at være med år efter år.

- Vi er i den situation, at kunstnere gerne vil udstille på 'Tidens Kunst' - vi har faktisk venteliste. Og det er vi jo meget, meget stolte af, siger Knud Erik Christensen, der er formand for Tidens Kunst.

Overskuddet bliver skabt af de penge, der kommer ind fra leje af standplads og billetsalg. Og fredag aften fordelte Y's Men Club i Aars så overskuddet fra udstillingen til Lykkeliga og Julemærkehjemmet, der hver fik 20.000 kroner til deres arbejde for børn med udfordringer.

Det er allerede besluttet, at der kommer en udstilling igen næste år, og medlemmerne af Y's Mens Club i Aars er heller ikke bange for at skulle i arbejdstøjet igen.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland