Nordjysk arbejdsplads deler Lotto-millioner

Tolv mand på en arbejdsplads i Nordjylland fik sig i går lidt af en overraskelse, da de tjekkede deres ugentlige Lotto-spil. Der var nemlig en gevinst på 5 millioner kroner.

- De her dage har været lidt mærkelige, det vil jeg da godt indrømme. Der er blevet snakket mere Lotto end arbejde, fortæller administratoren af Lotto-klubben.

- Chefen er heldigvis også med i klubben, griner han.

Lotto-klubben har eksisteret i femten år og har hele vejen igennem bestået af tolv kolleger. Der er vedtægter og en venteliste til dem, der gerne vil være en del af klubben.

- Jo, ventelisten er blevet længere de sidste par dage. Og der er kommet mange tilkendegivelser og lykønskninger fra kollegerne, fortæller manden, der selv er i 60'erne og har været med i klubben i otte år.

Klubben vandt ved trækningen i lørdags tilsammen 5.200.354 kroner på deres PLUS abonnement, som gør, de automatisk spiller med hver uge.

- En af mine kolleger regnede på det. Han kom til mig i går og sagde, at min del af gevinsten ville svare til, at jeg i ni år sparede 4.000 kroner op efter skat hver måned. Det er da sådan et regnestykke, der skaber glæde. Jeg synes, det er så skønt, siger han.

Hvert medlem i gruppen får ca. 430.000 kroner. Og hver især har de planer med dem.

Klubben ønsker ikke at stå frem med hverken navn eller arbejdsplads.


Seneste nyt

fra Nordjylland