Nordjysk badminton-par: Det er hårdt at være sammen hele tiden

Badminton-parret Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl fortalte for nyligt offentligt, at de også danner par uden for badmintonbanen. Et dobbelt partnerskab der til tider er hårdt.

Den nordjyske succesdouble i badminton bestående af Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl fortalte i forbindelse med udgivelsen af bogen "Det unikke makkerskab", der udkommer mandag den 16. oktober, at de ikke bare er partnere indenfor badmintonsbanens streger, men også hjemme i privaten. 

Den konstellation har både sine fordele og ulemper. Det fortæller Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl til TV2 Nord. 

- Det er hårdt hele tiden at have badminton inde på livet. Det er jo ikke sådan, at jeg tager hjem fra træning og tager hjem til en kæreste, som spørger, hvordan min dag har været. Kamilla ved godt, hvordan min dag har været, fordi hun har været der alle timerne. Vi er jo sammen hele tiden, og det nyder vi, og det, synes vi, er fedt, men der er også nogle gange, hvor vi godt lige hver især kan have brug for at fise ned i byen og få en kaffe for sig selv, og tage ind og mødes med en gammel veninde, fordi vi kommer meget til at gå i den samme ting, fortæller Christinna Pedersen. 

Men det dobbelte partnerskab har også sine fordele, når de to elitesportsfolk rejser rundt i hele verden til forskellige badmintonturneringer. 

- Vi har en lille joke med, at nu skal vi på ferie igen. Vi har jo ikke nogen, vi på den måde rejser fra, når vi tager afsted. Så på den måde er vi jo utroligt priviligerende. Det kan også være noget af det, der er medvirkende til, at vi kan blive ved med at levere så gode resultater, fordi vi er glade, hver gang vi tager afsted, fortæller Kamilla Rytter Juhl. 

De to nordjyske badmintonpiger har været hemmeligt kærester siden 2009. Siden er de også blevet partnere på badmintonbanen, og de har siden høstet en masse medajer med OL-bronze i Rio som den største bedrift. 


Seneste nyt

fra Nordjylland