Nordjysk bagland støtter Nedergaard

02:01

Foto: Lone Vad Dam

1 af 2

Venstres nordjyske bagland støtter ubetinget Tina Nedergaards beslutning om pludselig og formentlig kort før et folketingsvalg at smide håndklædet i ringen og stoppe som minister.

-  Det er rigtigt ærgerligt, og jeg blev ked af det, men jeg forstår Tina Nedergaards beslutning, og vi i kredsen bakker hende fuldstændig op, siger Ib Nellemann, der er formand for Venstres kandidatbestyrelse i Brønderslev-kredsen, hvor Tina Nedergaard er opstillet og valgt.

Tina Nedergaards pludselig afgang fra ministertaburetten kom som en stor overraskelse for hendes nordjyske bagland. Bare et par timer før offentligheden fik beskeden blev Brønderslev-kredsens Ib Nellemann ringet op med den chokerende nyhed.

- Jamen blev sådan noget overrumplet, men nu indkalder jeg hurtigst muligt til et møde, også med Tina Nedergaard, så vi kan finde ud af, hvordan fremtiden tegner sig, siger Ib Nellemann.

Og Tina Nedergaard har stadig kredsens fulde opbakning til en fortsat aktiv politisk karriere.

- Det vil være 100 procent opbakning til Tina Nedergaard fra kredsen, også hvis hun skulle få lyst til igen at gå efter en ministerpost, siger Ib Nellemann.

Flere nyheder fra TV2 Nord