Nordjysk band på toppen af Dansktoppen - igen

Endnu engang er nordjyske Kejser Larsen Band nummer 1 på Dansktop-hitlisten.

Det nordjyske orkester Kejser Larsen Band, der gennem flere måneder i 2016 indtog førstepladsen på DR P5's Dansktop-hitliste hitter nu igen.

Bandets nummer "Alt andet lige" blev lørdag i denne weekend stemt direkte ind på listens førsteplads, og hvis alt går vel kan nummeret, når vi når udgangen af 2017, være med til at kæmpe om titlen som årets mest spillede nummer.

Den ære vandt Kejser Larsen Band nemlig i slutningen af sidste år med nummeret "Velkommen i de arbejdsløses endeløse rækker".

Nu er det så "Alt andet lige", der er i fokus, og SMS-stemmerne strømmede altså ind i en grad så Christoffer Kejser Larsen resten af bandet skubbede al modstand til sige og tog førstepladsen.

"Alt andet lige" er med bandets egne ord et forsøg på at tegne et hverdagsbillede af kærligheden mellem almindelige mennesker i en travl hverdag, men handler også om at huske at leve i nuet.

Kejser Larsen Band var i februar 2016 på besøg i Nordjylland LIVE hvor de spillede deres store hit "Velkommen i de arbejdsløses endeløse rækker". Du kan se det hele her.

Nordjysk band er røget direkte til tops på Dansktoppen

 


Seneste nyt

fra Nordjylland