Nordjysk fiberfusion

Tre nordjyske fibernetselskaber fusionerer i kampen om kunderne.HEF Fibernet, Nyfors og Nord Energi lægger nu deres fibernet-aktiviteter sammen i Bredbånd Nord, som i dag leverer fiberbredbånd nord for fjorden.

Ifølge de tre selskaber skal sammenlægningen være med til at sikre vækst, konkurrenceevne og udvikling i hele Nordjylland.

Det nye Bredbånd Nord kommer til at servicere de fælles kunder i hele Nordjylland, og det nye fælles hovedsæde bliver placeret i Brønderslev.

Tilsammen har de tre selskaber udrullet fibernet til mere end 75.000 private husstande og virksomheder. Heraf har mere end 30 % af dem allerede tilsluttet sig fibernettet.

Det bliver Bredbånd Nords direktør Carsten Jensen, der skal stå i spidsen for de samlede aktiviteter. Carsten Jensen var med til at starte Bredbånd Nord i 2006 og har siden 2008 været direktør i selskabet. I dag er udviklingen vendt, fra at det var svært at få kunder på fibernettet, til at de i dag står i kø for at blive tilkoblet fremtidens digitale infrastruktur.


Seneste nyt

fra Nordjylland