Nordjysk firma fanget med sorte fisk

 Nordjysk firma fanget med sorte fisk

Fordærvede fisk og koks i regnskaberne. Det mødte Fødevarekontrollen, Fiskerikontrollen og politiet ved en ransagning ved Vesterhavs Fisks adresser i blandt andet Aalborg og Kås

Fordærvet fisk i 10 frysere uden strøm, uhygiejniske skæreborde, umærkede lakse- og torskefileter og regnskaber flere år tilbage for ulovligt salg.

Den fangst har Fødevarekontrollen, Fiskerikontrollen og politiet gjort ved en ransagning på tre forskellige adresser i Aalborg og Kås hos firmaet, Vesterhavs Fisk ApS.

Fiskene er solgt til aftagere over hele landet, oplyser lederen af Fødevarekontrollens rejsehold, Michael Rosenmark, til Ritzau.

Myndighederne har også fundet navne på forretninger, restauranter og almindelige forbrugere, som har købt de ulovlige fisk af firmaet.

Den liste vil myndighederne følge op på, fordi det er ulovligt at købe fødevarer af en leverandør, som ikke har autorisation. Virksomheden var dog momsregistreret, oplyser Michael Rosenmark.

- Vi har ikke belæg for at sige, at fiskene har været dårlige, men de er jo solgt, uden at der har været tilsyn med det fra fødevaremyndighederne, siger han.

TV2/Nord har onsdag forsøgt at få en kommentar fra Vesterhavs Fisk ApS, men firmaet ønsker ikke at udtale sig.


Seneste nyt

fra Nordjylland